Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Beurer BC32 - Bloeddrukmeter Pols Beurer BC32 - Bloeddrukmeter Pols Beurer BC32 - Bloeddrukmeter Pols Beurer BC32 - Bloeddrukmeter Pols Beurer BC32 - Bloeddrukmeter Pols Beurer BC32 - Bloeddrukmeter Pols

Beurer BC32 - Bloeddrukmeter Pols

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Beurer| Barcode: 4211125659097

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Beurer BC32 is een volautomatische polsbloeddrukmeter die met een druk op de knop de bloeddruk meet en opslaat. Ontbloot voor de meting de linkerpols en zorg er voor dat de arm niet door strakke kleding wordt beperkt. Breng de manchet aan op de binnenkant van de pols en sluit het klittenband. De polsmeter moet nu ongeveer een centimeter onder de handpalm zitten. Zorg dat het manchet strak om de pols zit, maar niet knelt. De Beurer polsbloeddrukmeter is geschikt voor polsen met een omtrek van 13,5 tot 19,5 centimeter.

Er kunnen twee personen gebruik maken van de bloeddrukmeter, per persoon zijn er 60 geheugenplaatsen. Alle metingen worden automatisch opgeslagen in het geheugen. Daarnaast berekent de meter het gemiddelde van alle opgeslagen waardes en kan ook het gemiddelde van de ochtend- en avondwaarden van de afgelopen zeven dagen worden berekend. Indien er sprake is van een onregelmatige hartslag tijdens de meting, zal de bloeddrukmeter dit aangeven door middel van een symbool op het display.

Eigenschappen

Gebruik met smartphone/tablet Nee
Maximaal aantal personen te onhouden 2
In de doos BC 32, gebruiksaanwijzing, 2 x 1,5 V AAA- batterijen, opbergbox
Merk Beurer
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 2
Fabrieksgarantie termijn 3 jaar
Kleur Zilvergrijs
Locatie van meting Pols
MPN (Manufacturer Part Number) BC32
Materiaal Kunststof
Oplaadtijd 0 min
Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie -
Voedingstype Batterij

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews