Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Beurer BM49 + FT09/01 - Bloeddrukmeter + thermometer Beurer BM49 + FT09/01 - Bloeddrukmeter + thermometer Beurer BM49 + FT09/01 - Bloeddrukmeter + thermometer

Beurer BM49 + FT09/01 - Bloeddrukmeter + thermometer

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Beurer| Barcode: 5425023050675

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Met de Beurer BM 49 houdt u uw bloeddruk en hartslag altijd scherp in de gaten. De meter heeft een blauw verlicht display en is zeer eenvoudig te bedienen. De spreekfunctie maakt deze meter zeer uniek. U kan deze in 4 talen instellen en u kan de functie eenvoudig in- of uitschakelen. De meter is geschikt voor 2 personen en heeft voor elke persoon maar liefst 60 geheugenplaatsen.
De resultaten van de metingen worden met een gekleurde schaalverdeling weergegeven. Dankzij de aritmiedetectie herkent deze bloeddrukmeter mogelijke hartritmestoornissen tijdens de meting. Deze worden op het display aangegeven.
Dit set bevat ook een digitale koortsmeter met grote displey die tot op 0,1 graden nauwkeurig koorts kan berekenen. U kan op 3 manieren uw koorts berekenen: onder de tong, onder de oksel of in de anus. Na afloop van de meting zal u een geluidssignaal horen.

Eigenschappen

Gebruik met smartphone/tablet Ja
Maximaal aantal personen te onhouden 2
Merk Beurer
Gewicht 0,5 kg
Fabrieksgarantie termijn 3 jaar
Kleur wit
Locatie van meting Bovenarm
Uitzonderingen fabrieksgarantie Verkeerd gebruik

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews