Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Bloeddrukmeter Omron MIT5 Connect (2016) Bloeddrukmeter Omron MIT5 Connect (2016) Bloeddrukmeter Omron MIT5 Connect (2016) Bloeddrukmeter Omron MIT5 Connect (2016)

Bloeddrukmeter Omron MIT5 Connect (2016)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Omron| Barcode: 4015672109209

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Begin.nl
Begin.nl
1 - 2 weken € 109.89 Bekijk »
Simedo.n
Simedo.nl
Voor 17:00 uur besteld, dinsdag in huis € 109.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Omron MIT5 Connect is het meest recente model van Omron. Deze bloeddrukmeter beschikt over de mogelijkheid om via bluetooth te verbinden met de PC of tablet. Hiermee kunt u de gemeten waarden uitlezen uit het geheugen. De Omron MIT5 Connect is het topmodel uit de nieuwe MIT serie van Omron en beschikt over alle vernuftige techniek om de meest accurate meting mogelijk te maken. De bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd en is uitgerust met allerlei indicatoren die verder gaan dan simpelweg bloeddruk meten. Zo kunt u aflezen of u last heeft van ochtendhypertensie, onregelmatige hartslag en wordt via een kleurenindicator aangegeven of u last heeft van bovengemiddelde bloeddruk. Naast de gepatenteerde Intellisense technolgie, die onnodig hard oppompen van het manchet voorkomt, is de Omron MIT5 Connect in staat om voor twee personen ieder 100 metingen vast te leggen in het geheugen.

Het uitlezen van het geheugen gaat via het special Omron BI-Link platform waar u eerst een account moet aanmaken. Het stelt u in staat om de gemeten waarden over een langere periode te bekijken, te printen of te e-mailen naar uw behandelend arts. Hiermee krijgt u inzicht in de werking van medicijnen of herkent u bepaalde patronen gerelateerd aan gebeurtenissen in een bepaalde periode. De bloeddrukmeter wordt geleverd met een medium/large manchet geschikt voor een bovenarmomvang van 22 tot 42 centimeter. Op deze bloeddrukmeter krijgt u drie jaar garantie en de Omron MIT5 Connect wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding.

Eigenschappen

Maximaal aantal personen te onhouden 2
In de doos Bloeddrukmeter Omron MIT5 Connect Medium/Large manchet 22-42 cm 4 maal AA batterijen Handleiding (meertalig w.o. Nederlands) Garantiekaart
Merk Omron
Garantie 3 jaar
Gewicht 1,1 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 4
Fabrieksgarantie termijn 3 jaar
Kleur Groen
Locatie van meting Bovenarm
MPN (Manufacturer Part Number) 4015672109209
Materiaal Kunststof
Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie valschade, stootschade, vloeistoffenschade
Voedingstype Batterij

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews