Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
BRAUN BUA7200WE - bloeddrukmeter BRAUN BUA7200WE - bloeddrukmeter BRAUN BUA7200WE - bloeddrukmeter BRAUN BUA7200WE - bloeddrukmeter BRAUN BUA7200WE - bloeddrukmeter

BRAUN BUA7200WE - bloeddrukmeter

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Braun| Barcode: 4022167172006

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
E-Busine
E-Business - ERKEND PARTNER
Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis € 128.90 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De ActivScan 9 is een comfortabele en intuïtieve bloeddrukmeter. De meter bepaalt uw bloeddruk en onthoudt die, zodat u die kunt bekijken via de dynamische gebruikersinterface. U ziet de gegevens eenvoudig rechtstreeks op de kleurenmonitor, zodat u doorlopend de gezondheid van uw hart kunt volgen.

De gemeten bloeddruk wordt voorzien van een kleurcodering, van groen naar rood. Zo beoordeelt u de gezondheid van uw hart in een oogopslag.

De ActivScan 9 toont alle bloeddrukgegevens simpel en elegant in grafieken en diagrammen. Op die manier kunt u een enkele meting aflezen, maar ook met een paar klikken een overzicht krijgen van de ontwikkelingen in de tijd. U kunt gemakkelijk synchroniseren met de Healthy Heart-app, zodat u overal en altijd bij uw data kunt. Ook uitwisselen met uw arts is mogelijk. Door gegevens over uw levensstijl toe te voegen ontstaat een compleet gezondheidsbeeld.De speciale zacht aanvoelende opblaasband voor de bovenarm, die door knijpen weer te openen is, werkt comfortabel en gemakkelijk.
De ActivScan 9 detecteert een onregelmatige hartslag. Het apparaat is geschikt voor 2 gebruikers met voor elk 200 geheugenplaatsen.De dynamische gebruikersinterface is simpel en intuïtief te gebruiken. De kleurendisplay wordt bestuurd met een gemakkelijk navigatiewiel en zacht aanvoelende knoppen.U kunt in uw eigen omgeving met een druk op de knop uw bloeddruk bewaken, inclusief het verloop over dagen, weken en maanden. U wilt het gemiddelde van de afgelopen week zien? Geen probleem. Vergelijken met vorige maand? Simpeler kan het niet.

Eigenschappen

Gebruik met smartphone/tablet Ja
Maximaal aantal personen te onhouden 4
Manchet Manchet: Geen manchet meegeleverd
Merk Braun
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Locatie van meting Bovenarm
MPN (Manufacturer Part Number) BUE7200

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews