Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Cresta, BPM620 Digitale Bloeddrukmeter Bovenarm Cresta, BPM620 Digitale Bloeddrukmeter Bovenarm Cresta, BPM620 Digitale Bloeddrukmeter Bovenarm Cresta, BPM620 Digitale Bloeddrukmeter Bovenarm Cresta, BPM620 Digitale Bloeddrukmeter Bovenarm Cresta, BPM620 Digitale Bloeddrukmeter Bovenarm

Cresta, BPM620 Digitale Bloeddrukmeter Bovenarm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Cresta| Barcode: 8711974759512

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het is bekend dat de bloeddruk gedurende de dag en de nacht schommelt. Om een goed beeld van uw bloeddrukwaarde te krijgen raden wij u aan uw bloeddruk een aantal keren per dag thuis te meten. De kwalitatieve - en zeer nauwkeurige bloeddrukmeters van CRESTA kunnen u daarbij helpen. De CRESTA BPM620 is een bloeddrukmeter, die eenvoudig en comfortabel de bloeddrukmeet op de arm via meegeleverd manchet. De meting worden snel en volautomatisch verricht en in het geheugen vastgelegd. De CRESTA BPM620 is voorzien van een extra groot display met bloeddruk indicatie volgens wereld gezondheidsorganisatie (WHO) maatstaf. De balk loopt van groen naar rood en geeft aan in welke categorie uw bloeddruk valt, eenvoudig en simpel. De CRESTA BPM620 heeft 90 geheugenplaatsen en. De CRESTA BPM620 meet de bovendruk, de onderdruk, de hartslag en heeft een indicatie voor een onregelmatige hartslag (IHB). Specificaties: - Bloeddrukmeter voor meting aan de arm. - Volautomatische meting met een toets bediening. - Meet de bovendruk (systolische druk). - Meet de onderdruk (diastolische druk). - Meet de hartslag. - WHO (wereld gezondheidsorganisatie) bloeddruk indicatie. - IHB weergave (indicatie onregelmatige hartslag). - Klinisch getest volgens internationale protocollen. Meegeleverd: -Bloeddrukmeter en manchet. - 2x AAA batterijen. - Luxe opberg case. - Gebruiksaanwijzing NL / EN / DU / FR.

Eigenschappen

Gebruik met smartphone/tablet Nee
Maximaal aantal personen te onhouden 1
Manchet Manchet: Maat M (22 - 32 cm)
In de doos MEEGELEVERD Polsbloeddrukmeter en manchet 2x AAA batterijen Luxe opberg case Gebruiksaanwijzing NL/DU/FR/EN
Merk Cresta
Gewicht 0,6 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 2
Control Through Mobile App Nee
Domotica platform Geen platform
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Kleur wit
Locatie van meting Bovenarm
MPN (Manufacturer Part Number) 7595101
Materiaal Kunststof
Oplaadtijd 0 min
Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie batterijen
Voedingstype Batterij

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews