Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Mediclever atomatic blood pressure monitor Plus Mediclever atomatic blood pressure monitor Plus Mediclever atomatic blood pressure monitor Plus Mediclever atomatic blood pressure monitor Plus

Mediclever atomatic blood pressure monitor Plus

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: GOCLEVER| Barcode: 5906736071909

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

SMART DRUK

De automatische bloeddruk schouder monitor PLUS is een apparaat van hoge kwaliteit voor het meten van de bloeddruk. Deskundigen benadrukken dat de drukmeting via de manchet bij de schouder betrouwbare, nauwkeurige meetresultaten geeft vergeleken met bijvoorbeeld modellen voor de pols. Een bloeddruk meting geeft voorafgaande diagnoses voor een patiënt betreft de werking van de cardiovasculaire activiteiten van de patiënt.

De bloeddruk meter is aangepast aan de moderne normen van de geneeskunde, en het wordt gebruikt in het systeem:

MDI (Measure During Inflation), die een snelle meting van de vitale functies mogelijk maakt. Het apparaat pompt de manchet automatisch vol en laat het ook automatisch leeglopen na de meting.

De bloeddrukmeter heeft een monitor die gebruik maakt van de meest recente technologie voor het meten van cardiovasculaire kracht: DPDA (Double Pulse Detection Algorithm).

Al deze technische aspecten, samen met aandacht voor eenvoudige, moderne design van het apparaat zelf, staan tegelijk in ​​voor precisie en gebruiksgemak. De drukmeter kan ook verplaatsbaar worden gebruikt - het is genoeg om 4 AA alkaline batterijen in het apparaat te monteren om het apparaat goed te kunnen gebruiken. Ook koppeling met de applicatie vereist slechts een mobiele apparaat die beschkt over Bluetooth en de werking van het programma is eenvoudig en intuïtief - gewoon een druk op een knop op het scherm om de toestand van je gezondheid te controleren en om de metingen op te slaan in het geheugen.

Mobiele applicatie

Met de mobiele app, kan je je gezondheid te controleren. De applicatie toont een live proces van de meten. Ook kan je de kwalificaties van vitale parameters vergelijken met betrekking tot de WHO (World Health Organization). De applicatie slaat de resultaten op, zodat je toegang tot geschiedenis en de veranderingen over tijd van de metingen hebt, om te zien hoe onze gezondheid over de tijd is veranderd.

MOGELIJKHEID VAN MEDICIJNEN

De bloeddrukmeter van het merk MEDICLEVER meet de systolische, diastolische en de pols bloeddruk. De resultaten kunnen worden beoordeeld op een schaal die door de World Health Organization (WHO) is goedgekeurd. Bovendien detecteert het apparaat aritmie, wat een direct signaal kan zijn voor verdere behandeling.

De bloeddrukmeter biedt een innovatieve technologische manier om je metingen op te slaan op je mobiele apparaat. Het apparaat wordt ondersteund door de applicatie beschikbaar voor Android en IOS. Door dit kleine programma kan je je telefoon of tablet koppelen met de bloeddrukmeter via Bluetooth. Het apparaat heeft de mogelijkheid om twee profielen tegelijk op te slaan, bijvoorbeeld voor grootmoeder en grootvader.

Eigenschappen

Gebruik met smartphone/tablet Nee
Maximaal aantal personen te onhouden 2
In de doos bloeddruk meter, band
Merk GOCLEVER
Gewicht 1 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Kleur wit
Locatie van meting Bovenarm
MPN (Manufacturer Part Number) 5906736071909
Materiaal Kunststof
Oplaadtijd 0 min
Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie oneigenlijk gebruik
Voedingstype Batterij

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews