Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
MediClever Basic Bovenarm - Bloeddrukmeter MediClever Basic Bovenarm - Bloeddrukmeter MediClever Basic Bovenarm - Bloeddrukmeter MediClever Basic Bovenarm - Bloeddrukmeter

MediClever Basic Bovenarm - Bloeddrukmeter

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: GOCLEVER| Barcode: 5906736071893

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

BASIC bovenarm bloeddrukmeter is een premium inrichting voor het meten van de arteriële bloeddruk. Specialisten benadrukken dat bloeddrukmeting via een bovenarm meer betrouwbare en nauwkeurige resultaten levert dan pols manchet modellen. Het meten van de bloeddruk helpt bij de eerste beoordeling van de gezondheid van een patiënt en controleert de functie van de bloedsomloop.

MEDICLEVER bloeddrukmeter meet bloeddruk, systolische en diastolische, en hartslag. De metingen kunnen worden beoordeeld op basis van de door de World Health Organization (WHO) goedgekeurde schaal. Bovendien kan de inrichting aritmie die een onmiddellijke signaal wordt de behandeling gestart kan detecteren.

Onze bloeddrukmeter slaat tot 90 lezingen, waardoor het mogelijk is om regelmatig de bloeddruk en hartslag, veranderingen die plaatsvinden in het lichaam te analyseren, en pas de therapie. Het geheugen tracks en slaat metingen voor twee gebruikers, zodat het mogelijk is om de gezondheid van twee mensen te controleren op hetzelfde moment, zoals grootmoeder en grootvader.

BASIC bovenarm bloeddrukmeter is zeer makkelijk te gebruiken - alles wat je hoeft te doen is op een knop te drukken om te beginnen met het meten van de bloeddruk. De inrichting blaast automatisch de arm huls en ontlucht het na de meting. Alles wat je nodig hebt is vier AA alkaline batterijen.

Er zijn vele redenen om BASIC bovenarm bloeddrukmeter te kopen van MEDICLEVER. Dit is een apparaat nodig in elk huishouden, helpen om de diagnose te stellen als een familielid ziek wordt. Een bloeddrukmeter is een essentieel instrument voor iedereen met een vaatstelsel klachten en degenen die het risico van atherosclerose, hypertensie of ischemische hartziekte (bijvoorbeeld voor erfelijke redenen of na een ongeval). Dit product is ook een geweldig cadeau voor iemand die we verzorgen. Het is de moeite waard met behulp van BASIC bovenarm bloeddrukmeter beter voor je gezondheid en de gezondheid van je familie.

Eigenschappen

Gebruik met smartphone/tablet Nee
Maximaal aantal personen te onhouden 1
In de doos Bloeddruk meter, band
Merk GOCLEVER
Gewicht 1 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Kleur wit
Locatie van meting Bovenarm
MPN (Manufacturer Part Number) 5906736071893
Materiaal Kunststof
Oplaadtijd 0 min
Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie oneigenlijk gebruik
Voedingstype Batterij

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews