Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Medisana Cardio Compact - Bovenarm Bloeddrukmeter Medisana Cardio Compact - Bovenarm Bloeddrukmeter Medisana Cardio Compact - Bovenarm Bloeddrukmeter Medisana Cardio Compact - Bovenarm Bloeddrukmeter Medisana Cardio Compact - Bovenarm Bloeddrukmeter

Medisana Cardio Compact - Bovenarm Bloeddrukmeter

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Medisana| Barcode: 4015588510984

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Precisie en plezier, een winnende combinatie!

De Medisana CardioCompact is niet alleen een nauwkeurige bloeddrukmeter, maar ook een ideale reiswekker.
Wanneer u de CardioCompact in de bloeddrukmetermodus gebruikt, hoeft u enkel de meter in de daartoe geschikte stand te zetten, de manchet aan te sluiten en op de startknop te drukken.
De bloeddrukmeter meet niet alleen je boven- en onderdruk, maar geeft ook je hartslag, de tijd en de datum weer. Tijdens het meten controleert de CardioCompact direct op veelvoorkomende hartritmestoornissen en geeft na de meting een symbool weer op het display, mocht de meter een hartritmestoornis hebben herkend.

De bloeddrukmeter kan door twee gebruikers gebruikt worden; voor elke gebruiker kunnen 500 metingen worden opgeslagen in het geheugen van de CardioCompact.
Daarnaast kan de CardioCompact bloeddrukmeter ook gebruikt worden door een ‘gast’ in de zogenaamde gastmodus. Hierdoor kunt u een meting uitvoeren, zonder dat deze opgeslagen wordt tussen uw eigen metingen!

Uw gemeten waarden kunt u via de meegeleverde USB-kabel en de gratis software via uw pc of laptop naar uw VitaDock Online account overzetten en indien gewenst zelfs naar uw iPhone, iPad of iPod Touch met behulp van VitaDock Online en de speciale VitaDock App.

In de reiswekkermodus beschikt de CardioCompact over een helder display met grote cijfers, een wekkerfunctie waarbij u twee wektijden kunt instellen, een sluimerstand, en de mogelijkheid om een meetherinnering in te stellen.
Wanneer de CardioCompact niet gebruikt wordt, wordt het scherm automatisch gedimd, zodat u niet gestoord wordt tijdens uw slaap.

Dichtgeklapt worden alle functies geblokkeerd en neemt u de CardioCompact gemakkelijk mee.
Een ideale combinatie dus!


Specificaties:
Medisana CardioCompact. Type accu/batterij: AAA, Accu/Batterij voltage: 1,5 V. Beeldscherm type: LCD. Breedte: 105 mm, Diepte: 32 mm, Hoogte: 88 mm

Eigenschappen

Analoog of Digitaal Digitaal
Gebruik met smartphone/tablet Ja
Maximaal aantal personen te onhouden 2
Oplaadtijd 60 minuten
Manchet Manchet: Maat M (22 - 32 cm)
In de doos Bovenarmbloeddrukmeter CardioCompact Bovenarmmanchet voor armomvang 22 – 30 cm USB-kabel Batterijen Gebruiksaanwijzing Opbergetui
Merk Medisana
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,7 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 4
Control Through Mobile App Nee
Domotica platform Geen platform
Fabrieksgarantie termijn 3 jaar
Kleur Zilver
Locatie van meting Bovenarm
MPN (Manufacturer Part Number) CARDIOCOMPACT
Materiaal Kunststof , Stof
Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie -
Voedingstype Batterij

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews