Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White

QardioArm draadloze bloeddrukmeter: compact en draagbaar manchet voor de bovenarm - compatibel met bluetooth voor Apple- en Android-toestellen, Arctic White

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Qardio| Barcode: 0854894005005

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
EPOmmen.
EPOmmen.nl
Uiterlijk 8 maart in huis € 129.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De QardioArm draadloze bloeddrukmeter meet je systolische en diastolische bloeddruk en hartslag en detecteert een onregelmatige hartslag.

Productomschrijving

-De QardioArm draadloze bloeddrukmeter wordt via bluetooth met je smartphone of tablet gesynchroniseerd, met een simpele, stapsgewijze installatie; elke meting wordt automatisch opgeslagen, zodat je je gezondheid met verloop van tijd kunt volgen.

-Beste elektronische bloeddruksysteem voor volwassen mannen en vrouwen met een te hoge of te lage bloeddruk, die snelle en betrouwbare resultaten op een regelmatige basis nodig hebben; FDA en klinisch gevalideerd voor nauwkeurigheid. Dankzij het compacte ontwerp van deze digitale bloeddrukmachine kun je hem altijd en overal gebruiken; schuif hem in je broekzak of tasje om onderweg gemakkelijk je bloeddruk te kunnen meten.

-Gebruik de gratis Qardio-app om je resultaten op je favoriete apparaat te volgen; kan worden geïntegreerd met Apple Health voor iPhone of iPad, Apple Watch en Samsung Health voor Android-toestellen. Deel je gegevens automatisch met familie of stuur je resultaten via e-mail naar je arts vanaf onze veilige, HIPAA-conforme cloud; koppel hem aan maximaal acht smartphones of tablets.

Krachtige functies
*Detectie van een onregelmatige hartslag
*Drievoudige meting
*Fotodiashow
*Interpretatie van resultaten
*Grafieken en diagrammen
*Geo-tracking
*Gemakkelijk delen van gegevens
*Gegevens naar een arts mailen
*Aantekeningen toevoegen
*Herinneringen
*Meldingen van vrienden

Specificaties
GEWICHT
0,68 lb (310 g), inclusief batterijen
AFMETINGEN VAN HET APPARAAT
5,5 x 2,7 x 1,5 inch (140 x 68 x 38 mm)
AFMETING VAN MANCHET
8,7-14,6 inch omtrek (22-37 cm)
METING
Oscillometrische methode met automatisch oppompen en ventiel voor gecontroleerde drukaflaat
MEETBEREIK
40-250 mm Hg voor bloeddruk
40-200 hartslagen/min voor pols
MEETRESOLUTIE
1 mm Hg voor bloeddruk
1 hartslag/min voor pols
ONREGELMATIGE HARTSLAG
QardioArm biedt detectie van een onregelmatige hartslag
STROOMBRON
4 x 1,5 V batterijen; type AAA, bijgesloten
WERKT MET
iOS 10.0 of nieuwer, Kindle, Android 5 of nieuwer, Android Wear en Apple Watch. Vereist Bluetooth 4.0.
3 jaar garantie

*Neem nu je QardioArm in je favoriete kleur

Eigenschappen

Gebruik met smartphone/tablet Ja
Maximaal aantal personen te onhouden 1
Manchet Manchet: Maat M (22 - 32 cm)
Merk Qardio
Garantie 3 jaar
Gewicht 0,4 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 4
Control Through Mobile App Ja
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
Kleur Wit
Locatie van meting Bovenarm
MPN (Manufacturer Part Number) INB500
Voedingstype Batterij
Reparatie type Carry-in

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews