Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Stress Checker Stress Checker

Stress Checker

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Merkloos| Barcode: 8717953035905

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

StressChecker, gids naar een ontspannen leven

Aanhoudende stress beschadigt het zenuwgestel en verhoogt de kans op gezondheidsklachten. Met de StressChecker (Windows pc programma met een hartslagmonitor) meet je eenvoudig en objectief hoe jij ervoor staat.

Wanneer je vaak gespannen bent, fysiek en mentaal vermoeid, prikkelbaar en somber, beïnvloedt dat je totale gestel. Ook je hartritme. De StressChecker berekent aan de hand van je hartritme jouw stressniveau en jouw weerstand tegen stress.

Door jezelf regelmatig even te meten krijg je beter inzicht in welke omstandigheden, activiteiten of manier van denken, je helpen om te ontspannen. De StressChecker laat zien of de veranderingen, die jij aanbrengt in je leefstijl (regelmatige beweging, meer rust, gezonde voeding, harmonieuze relaties en doen wat je echt leuk en belangrijk vindt) voldoende zijn om weer fit te worden en te blijven.

De StressChecker kan ook worden gebruikt door andere gezinsleden, vrienden en kennissen en collega’s op het werk. De meetresultaten worden van iedereen apart opgeslagen.

Ze kunnen met anderen worden gedeeld door ze te printen of elektronisch te verzenden.

Wanneer je een actieve sporter bent, dan kan je effectiever je conditie trainen, omdat je beter inzicht hebt in je dagelijkse belastbaarheid. Gezondheidsprofessionals, zoals artsen, (sport)fysiotherapeuten, (sport)psychologen, trainers, coaches, masseurs en stress counselors, kunnen de StressChecker inzetten bij de begeleiding van hun cliënten, patiënten en spelers.

Kortom, met de StressChecker koop je een gids naar een ontspannen leven.

Eigenschappen

Merk Merkloos
Gewicht 0,5 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews